2013. július 28., vasárnap

Tisztelt Olvasó!

Ezen a blogon várom hozzászólását a Jáki Hírmondó oldalán közzétett riportsorozat bármely témájához. A hozzászólások lehetnek névvel ellátottak, de természetesen névtelenek is. Felhívom szíves figyelmét, hogy a megjelenés késleltetett, mivel a személyességi jogokat sértő szöveg moderálásra kerül.

Szóljon hozzá bátran, mert véleménye Mindenkinek van!!






6 megjegyzés:

  1. Szia Enikő!
    Minden elismerésem a tiéd,amiért a fejeseket leleplezve bátorságoddal nyilvánosságra,közszemlére bocsátottál,felfedtél olyan titkokat,amik mindvégig a hátunk mögött zajlottak.Nemis csoda,hogy a lemondott képviselők megunták a banánt abban a légkörben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szavaidat, de az igazi elismerést riportalanyom érdemli, aki nyilvánosságra hozta és névvel vállalta a leírtakat. Én csak a lehetőséget biztosítottam a megjelenéshez.

      Törlés
  2. Kedves Enikő! Elolvasva riportsorozatait, arra kérem, hogy legyen kedves indulni a választásokon!!!Tisztelettel

    VálaszTörlés
  3. Kedves Enikő!

    Riportalanyának írásai nagyon meggyőzőek és kimerítőek, de nagyon hiányolom az érintettek véleményét. Hallgassuk meg a másik oldalt is, legyen teljes a kép.

    Tisztelettel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Olvasó!

      Akkor ebben egyetértünk, mert én is hiányolom. A Jáki Hírmondó természetesen minden érintett rendelkezésére áll, minden véleményt közzétesz. Ez nem a jáki falutévé, ahol csak az egyik fél nyilatkozhat, vagy mondhat választási beszédet. Azonban ehhez szükség van a másik fél hajlandóságára is, tényekre, melyek cáfolják a riportban leírtakat. Félek, ezek nem állnak a másik fél rendelkezésére, mert mi is szükségeltetik ehhez?Például fel kellene törni a hétpecsétes titokként őrzött közérdekű adatokat őrző fiókot, nyilvánosságra kellene hozni mindent, ami a lakókra tartozik, és közpénzt költöttek rá.
      A tényeket nem lehet megcáfolni, azt pedig nem lehet oldalakon keresztül írni, hogy "rágalom, hazugság, nem publikus, titkos, hadd ne mondjam".
      De ha Önt ez megnyugtatja, a hozzászólás, véleményezés lehetősége a továbbiakban is biztosítva van mindenkinek a Jáki Hírmondó felületén.
      Tisztelettel

      Törlés
  4. Szia Enikő!
    A lőtérrel kapcsolatban.
    Igen,20-30 évvel ezelőtt még volt Lövész klub.A klubtagok az önkormányzattal karöltve társadalmi munkában építették fel a lőteret.Volt falu lövésznap verseny,este zene gulyássaL.Jártak versenyre,gyakoroltak a lőtéren,igaz légpuskával és kispuskával.Kicsit kisebb hangerővel,és nem minden nap.Akkoriban még rend,tisztaság volt a lőtéren is.Tavaly májusban jártam ott,majdnem elsírtam magam.Kupleráj (a rendetlenség kevés hozzá) van az épületben,lőszerhüvelyek az épület mellett szanaszét és kupacokban is.Hát ide jutott a lőtér és a lövészklub,ha létezik még egyáltalán.Mert régen igenis volt összetartó,felelős tagság,aki nem csak a saját érdekeit nézte!
    Ma is lenne jó pár ember aki tenne azért,hogy ismét egy közösség legyen a klub a lakók érdekeit is szem előtt tartva.Össze kellene fogni.
    A JÁKI LŐTÉR A 2500 JÁKI LAKOSÉ!

    VálaszTörlés